Proiectul ”Vrem să ne jucăm !”

Cu toții am fost copii, și adevărul este că în fiecare dintre noi se ascunde un copil. Cât de des nu simțim și noi nevoia de joc, noi, oameni mari fiind. Ne aducem aminte cu drag de perioada copilăriei și  chiar numai gândul la acea perioadă ne fură un zâmbet.

Să dăruim zâmbete devine pentru noi, părinții o datorie sfântă față de copiii noștri, în primul rând. Este vorba de acel zâmbet, ce ascunde dragostea părintească, curată și necondiționată. Și care zâmbet e mai presus de cel al unui copil?  Dacă reușim să facem un copil să zâmbească, ne putem simți împliniți pentru că am învățat cum se iubește cu adevărat, și în același timp, le împărtășim bucuria, care se așterne pe fețele noastre triste, încărcate de gânduri și  greutăți și ni le preschimbă în chipuri strălucitoare. Toate acestea pornesc de la un zâmbet de copil.

Ne-am propus să facem copii să zâmbească, să fie veseli, să se joace, să trăiască fiecare clipă și să crească având chipurile luminate, iradiind bucurie. De aceea proiectul nostru numit „Vrem să ne jucăm!” vine în sprijinul acestei dorințe.

Proiectul Bisericii Ortodoxe din Dăbâca, în parteneriat cu Scoala Generală Dăbâca și Consiliul Local urmărește crearea unui spațiu de joacă pentru copii de la grădinița  din Dăbâca. Copiii, la rândul lor, și-au exprimat această dorință de a se juca, joaca fiind o condiție deosebit de importantă pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor noștri și nicidecum un moft așa cum s-ar crede.

Proiectul presupune amenajarea spațiului de joacă (îngrădirea, pavarea) și  achiziționarea complexului de joacă în funcție de resursele financiare.

În această privință, împreună cu copiii de la Școala Generală din Dăbâca,  vom crea icoane pe lemn și mărțișoare care vor fi valorificate  iar banii direcționați spre acest proiect. Copiii nu sunt indiferenți față de cei mai mici dar avem nevoie și de ajutorul dumneavoastră sprijinind această lucrare care este un bun comun.

Cei care doresc să susțină acest proiect au la dispoziție contul parohiei unde se pot face  donații și sponsorizări:

Cont: RO 56 CECECJ0336RON0029112

precum și prin contact personal la nr.
Tel. 0744 732 822

sau pe mail:
Email: feldioreanovidiu@yahoo.com

Vine primăvara și toți copiii vor să iasă afară să se joace.

Să nu fim indifetenți!  Împreună suntem puternici!

Vrem sa ne jucam Doc. PDF

Vrem sa ne jucam PREZENTARE

Mulțumim!

Coordonator Pr. Ovidiu-Ioan Feldiorean

Reclame

Posted on 22 februarie 2015, in Fără categorie. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Adriana Olteanu

    Un proiect extraordinar pentru copiii nostri!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Va multumim,domnule parinte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: