Proiectul „Vrem să ne jucăm!” – la final

Copiii de la grădinița din Dăbâca au început anul școlar cu mult entuziasm și un loc de joacă. Este o bucurie extraordinară să vezi interesul pe care oamenii îl prezintă față de oameni, cu scopul de a-i ajuta, de aceea și eu multă satisfacție am avut văzând implicarea copiilor și credincioșilor în realizarea proiectelor noastre.

Prin participarea tinerilor, în mod special dar, și cu sprijinul altor suflete bune, s-a reușit finalizarea proiectului „Vrem să ne jucăm!” astfel încât, copiii cei mici se pot bucura  de un loc de joacă adecvat. Banii necesari au fost obținuți din valorificarea icoanelor și mărțișoarelor realizate de copii, atât în comunitatea noastră- la biserică, cât și la Liceul Nicolae Bălcescu din Cluj, cu ocazia sărbătorilor pascale, dar și din darul unor oameni cu suflet mare.

Pentru comunitatea noastră această realizare dovedește că se poate, în ciuda faptului că prea des auzim că este imposibil.  Unirea în jurul unui scop comun  precum și voința de a realiza ceva de un real folos pentru noi și copiii noștri, cred eu, aduc de fiecare dată succesul.

La final, mulțumim tuturor celor implicați: tinerilor noștri, credincioșilor noștri, celor care au contribuit deși nu sunt din localitate și nu aveau nici o obligație, Consiliului Local Dăbâca pentru realizarea gardului de împrejmuire și tuturor celor care au participat, într-un fel sau altul la realizarea micului nostru proiect.

Mulțumim!

Pr. Ovidiu Feldiorean

20150702_162900 20150912_182114 20150912_182137 20150912_182206(1)

Posted on 21 septembrie 2015, in Fără categorie. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: